Viaporin ilta – Buffet Sveaborg
Alkuruokapöytä
Mätiä, smetanaa ja sipulia – Roe of season, sour cream and onion – Sesong rom, smetana och lök
Tynnyrimarinoitua sinappisilakkaa – Mustard herring – Senapströmming
Jääkellarin suolalohta sekä tillisinappikastiketta – Marinated salmon with mustard-dill sauce – Gravadlax med dill-senapsås
Palvattua lammasta ja selleri-omenasalaattia – Sauna smoked lamb and celery-äpplesalad – Basturökt lamm och seller-appelsallad
Metsäsienisalaattia – Wild mushroom salad – Skogssvampsallad
Ankanmaksaterriiniä – Duckliver pate – Ankalever pate
Vihersalaattia – Mixed salad – Grönsallad
Rieskaa ja piiraita – Flat bread and pastry – Flattbröd and pirog
Pääruokia – Main courses – Huvudrätter
Kokonaisena paistettua häränulkofilettä, punaviinikastiketta ja valkosipuliperunoita – Fillet or Sirloin with red wine sauce and garlic potatoes – Stekt oxfile, rödvinsås och vitlökpotatis
tai – or – eller
Paahdettua ankkaa a la Chapman, mustaherukkakastiketta ja lintuperunat – Roasted breast of duck and blackcurrant sauce and Parisienne potatoes – Rostat ankabröst, svartavinbärssås och Parisienne potatis
Jälkiruoka – Desserts
Lämmintä Calvados omenapiirasta ja vaniljakastiketta – Warm Calvados appel pie and vanilla custard – Varm Calvados äppelpaj med vaniljsås
47,00€